Demandbase

Med Demandbase har du en kontobaserad marknadsföringsplattform som är byggd speciellt för B2B—en som möjliggör för dig att smidigt utföra kontobaserad marknadsföring i hela din leadstratt.

Synlighet över alla kampanjer för marknadsföring

Anpassa dina försök hos den ledande ABM-leverantören istället för att försöka lappa ihop allt med ett antal punktlösningar. Demandbase är byggt från grunden för de kontobaserade behoven för B2B och är lätt för alla i din organisation att använda, samt är det enda omfattande paketet för ABM-lösningar som drivs av artificiell intelligens.

Youwes angreppssätt avseende ABM är att sätta kunden främst med ett gemensamt marknadsförings- och försäljningssätt för alla dina viktigaste målkunder. Fokuseringen ligger på intäktsbaserade aktiviteter, såsom kvaliteten på kunduppslag, försäljningsprocessen och hemtagna intäkter. Vi tänker på affärsavtalen och inte bara separata kundmöjligheter.

Som en del av vårt partnerskap med Demandbase, så ger Youwe bort en inbunden kopia av "Kontobaserad marknadsföring: Hur man målinriktar och engagerar företagen som kan öka dina intäkter". 

Du hittar du allt i denna auktoritativa guide, från att bygga rätt målkundslista och förstå den påverkan som ABM har på marknadsföringsprogram, till försäljning av ABM inom en organisation.

Funktioner hos Demandbase

  • Identifiera
  • Attrahera
  • Engagera
  • Omvandla
  • Mäta

Tala med en av våra konsulter om ABM

Är du redo att komma igång eller säker du efter att optimera det du redan har på plats, Youwe kan hjälpa till.

Tala med en av våra konsulter om ABM

Är du redo att komma igång eller säker du efter att optimera det du redan har på plats, Youwe kan hjälpa till.