Gallagher

Kundanpassade stängsellösningar med Magento

Plattformar

Youwes roll

Strategi, utveckling, implementering

Lösning

Med Magento kan nu Gallagher betjäna sina kunder och sina återförsäljare från en vittomspännande online-kanal

Gallagher, den globala ledaren inom elstängsel, har levererat kvalitetsprodukter genom ett omfattande återförsäljarnätverk.

Det fanns ett behov av en robust, framtidssäker online-kanal. De många återförsäljarna med sitt kunnande och år av erfarenhet spelar en viktig roll, eftersom de bistår kunderna med rådgivning. Önskan om en B2B-plattform som både kunde betjäna kunder och återförsäljare var tydlig från början. Eftersom Gallagher redan visste att de ville ha Magento - startade de starkt.

"Vår online-strategi och vision har utförts oerhört bra av Youwe, vi är stolta över resultaten."

Vår lösning

Gallagher gjorde ett strategiskt val av Magento eftersom plattformen med öppen källkod erbjuder frihet. Den stöds och förbättras ständigt och det finns ingen "inlåsning med leverantör". De många möjligheterna till vidareutveckling av webbplatsen tilltalade dem också, eftersom de fortfarande hade många planer för tillväxt och utveckling.
 

Resultaten

Anpassad modul

Elstängsel är en mycket specifik marknad och med tanke på att varje kund har olika önskemål, ville Gallagher ligga steget före. Youwe utvecklade en anpassad Magento-modul i vilken kunderna kunde ange djur, hörn, avstånd och öppningar för en stängselinstallation. Modulen skulle föreslå några alternativ för kunden, baserat på den befintliga Gallagher-databasen. Om kunden ville köpa, kan de göra det omedelbart och hämta sin beställning hos en återförsäljare i sitt område inom två dagar.

Integreringar

Eftersom Gallagher verkar internationellt var det oerhört viktigt att produkt- och orderdatabaser var uppdaterade. Anslutningen med ERP fastställdes och utökades med ett alternativ att ansluta ytterligare databaser. Med flera lager i olika länder, många språk som talas i en mängd olika länder, är det viktigt att ge kunden rätt information. Geolokalisering hjälper nu Gallagher automatiskt att avgöra vilket lagerutrymme (och lager) som tillämpas för en besökare, vilket en besökare också kan ändra manuellt. 

Plattformar

Youwes roll

Strategi, utveckling, implementering

Lösning

Med Magento kan nu Gallagher betjäna sina kunder och sina återförsäljare från en vittomspännande online-kanal

Ta dina e-handelsambitioner till nästa nivå med Magento

Youwe-experterna finns här för att besvara dina frågor!