Tjänstenivåer och dygnet-runt-support

Sov gott i vetskap om dina plattformar övervakas. Kombinationen av smart programvara, som identifierar problem i förväg, och ett mycket motiverat team som är tillgängligt dygnet runt för att övervaka dina system.

Genom värdskapet av affärskritiska plattformar är garantin för din tillgänglighet och statusen hos dina system huvudsaken. Driftavbrott innebär ögonblickligen en förlust av pengar och skadar ditt omsorgsfullt uppbyggda rykte. Därför tar vi verkligen våra supporttjänster på allvar. I vårt kontinuerliga flöde för att mildra riskerna, har vi byggt vår nuvarande supportorganisation för att dra nytta av våra 20 år av webbhotell-erfarenhet.

På årsbasis granskas hela vår webbhotellorganisation av externa revisorer att försäkra att vårt ISO 270001 säkerhetshanteringssystem fungerar väl.  

Serverhantering

Kärnpunkten för din tillgänglighet garanteras genom en högt automatiserad serverhantering. Uppdateringarna av dina plattformar och tjänster påförs automatiskt till plattformarna för att säkerställa att du alltid har täckning med de senaste säkerhetsrättningarna för plattformarna. 

Säkerhetskopiering på annan plats än i molnet

Vi gillar molnleveranser via AWS, Google och Azure men vi är fullt medvetna om riskerna med verksamhetskontinuiteten för ditt företag. Vi har därför utvecklat en unik teknik, vilken tillåter oss att driftsätta dina plattformar med en ny molnsäljare inom 24 timmar. Vår avancerade policy för säkerhetskopiering tar inte bara ögonblicksbilder under dagen, utan kan återskapa dina tjänster från grunden med en knapptryckning. Eftersom vi vet att problem inte alltid kan identifieras ögonblickligen, så håller vi koll på hur många återskapningspunkter som finns bakåt i historiken, för att garantera din verksamhetskontinuitet.  

Övervakning av systemstatus

Våra system övervakar inte bara tillgängligheten, utan vi förstår att ditt applikationsområde kan ha många djup för att vara i full drift. Genom övervakning av slutanvändarprestationer och att leverera centraliserade loggsystem, kan vi övervaka ditt systems status för de olika plattformar som du sätter upp på nätet. Genom att identifiera orsaken till slutanvändarproblem, besparar vi dig massor av tid vid undersökning av kod-baser och dataintegrationer genom att sätta fingret direkt på problemen.

 

Berätta för oss om dina behov av webbhotell

Vi hjälper dig att finna det perfekta sättet för att optimera webbhotell för din verksamhet.

Teknik

Stolta samarbetspartners till