Team som en tjänst

Hyr utvecklarkapacitet, coachning och/eller konsulttjänster med team som en tjänst. Youwe kommer att hjälpa dig att finna ett helt team med IT-proffs som kan hjälpa din verksamhet att växa. 

Har du kapacitetsproblem eller ett tillfälligt behov av specifik kunskap och kompetens? Med hjälp av team som en tjänst, kan du inte bara hyra in extra hjälp, utan du kan även se till att kunskapen i din organisation förblir garanterad.

Detta står i kontrast till frilansare, där all ackumulerad kunskap ofta kommer och går igen efter en kort period. Youwe hjälper organisationer att upprätta självstyrande team och lämnar inte förrän teamet är till 100 % uppe och igång.

Team som en tjänst är ett adderat värde till din verksamhet. Fördelarna är:

  • Du kommer att få ett tvärvetenskapligt team av experter snabbt och enkelt som inte bara arbetar på uppdrag av, utan framför allt i samarbete med organisationen. Från A till Ö
  • Varannan vecka en verklig leverans
  • Investering hand i hand med leverabler
  • Garanterar kontinuitet genom investeringar i egen kunskap.

Varför Youwe?

Att hyra in extra personal med kunskap ger ditt företag hastighet och säkerhet. Med Youwes proffs får du beprövad kunskap och expertis in i huset, och om det behövs tar ansvar från A till Ö för (komplexa) projekt.

Youwe har ett stort team av certifierade medarbetare med olika specialiteter. Med dessa team, har vi implementerat digitala lösningar sedan 2000, från strategi och idé till genomförande och implementering. Länka ihop flexibla anställda till fast anställda och kombinerar det bästa av båda världar.

Team som en tjänst från offshore-utveckling i Kiev.

Söker du efter ett utvecklingsteam men behöver ingen hjälp med ledningen? Vårt offshore-utvecklingsteam i Kiev Ukraina kan hjälpa dig! 

Starta bygga upp ditt team idag?

Vi kommer att sätta ihop det mest effektiva IT-teamet för ditt företag. Kontakta oss om du vill veta mer om vårt angreppssätt och teamkonfigurationen som kan vi leverera.

Teknik

Kundfall

Dessa kunder drar nytta av Youwes expertis inom området bemanning.

Visa alla fall

Stolta samarbetspartners till