Utveckling på annan plats

Youwe kopplar in erfarna och hängivna IT-professionella till företag över hela världen genom fjärrsamarbete.  

Med de 120 bästa utvecklarna, formgivarna, datadrivna marknadsförarna och strategerna har Youwe arbetat i 18 år med internationell online-framgång för kunder såsom Unipart, Staples, Akzo Nobel, Metro Group och Ernst & Young.
Youwe är en av de ledande digitala byråerna inom EMEA-området. 

Genom offshore-utveckling kopplar Youwe in erfarna och hängivna IT-professionella till företag över hela världen genom fjärrsamarbete. Vår samarbetsmodell ger dig möjlighet till fullständig och direkt kontroll av de ingenjörer som du vill arbeta med, medan vi tar hand om varje annan fråga rörande arbete med fjärranslutna medarbetare. Vi erbjuder utvecklare med utmärkt förståelse av den senaste kunskaperna, högt specialiserade och mer erfarenhet av all slags programvaruteknik och med åratal av beprövad erfarenhet.
 

Överväg oss när du:

  • Har du problem med att finna och utbilda IT-professionella till acceptabla kostnader
  • Har snäva tidsramar och behöver en utökning av teamet för att höja din produktion
  • Projektet står inför störningar och rör sig inte framåt
  • Du är i behov av mer flexibilitet inom dina programvaruutvecklingsteam
  • Du letar efter höga standarder och kvalitetssäkring.

 

Tjänster som vi erbjuder

Utvecklare från platser nära/utvecklare från fjärran/team från Ukraina
Behöver du en utvecklare eller ett team av utvecklare? Låt oss göra jobbet. Du behöver inte att anställa utvecklare själv, utan berätta bara för oss om dina önskemål, så kommer våra rekryteringsansvariga att söka efter de bästa utvecklarna. När du har valt rätt kandidat kommer utvecklaren eller utvecklarna att arbeta för ditt företag från vårt kontor i Kiev, Ukraina.. 

Frilans (fjärr)-utvecklare från Ukraina
Du har ett jobb för en utvecklare och vill inte spendera tid på att leta efter utvecklare? Vi har utvecklare som arbetar på frilansbasis och de kommer enbart att arbeta för ditt företag när det finns arbete att utföra. Eller när du har snäva tidsramar och behöver ett utökning av teamet för att öka din produktion.

Rekrytering & omlokalisering 
Om du tror att utvecklare kan arbeta mer effektivt genom att placeras tillsammans. Men samtidigt kämpar du med att hitta tekniska talanger lokalt. Att anställa en utvecklare från Ukraina och omlokalisera honom till ditt land kan vara en lösning för att lösa denna utmaning.

Lokalt i Nederländerna 
Föredrar du att ha din utvecklare i huset? Vi rekryterar även holländska utvecklare och omlokaliserar dem till ditt företag.

Behöver du ditt eget dedikerade team 
Vi kommer att sätta samman ett fullständigt dedikerat drömteam med programvaruingenjörer, Scrum Masters och programvarutestare speciellt för dig. Utöka ditt eget team eller ge bara din programvaruutvecklingen en kick? Det känns som att ditt fjärrteam sitter på ditt eget kontor. Vår utmärkta infrastruktur och mycket professionella igångsättningsprocess kommer att se till att du får ett högpresterande team samtidigt som du minskar kostnaderna.

Behöver du extra professionella ?

Youwe kan hjälpa dig att finna utvecklarna med den bästa erfarenheten eller kompetenta IT-professionella som du behöver för ditt företag.

Teknik

Kundfall

Dessa kunder drar nytta av Youwes expertis inom området bemanning.

Visa alla fall

Stolta samarbetspartners till