Digital omvandling

Digital transformering innebär att gradvis tillämpa digital teknik för varje del av ett företag, integrering av system, synkronisering data och automatisering av arbetsflöden. På Youwe är vi experter på att hjälpa till med denna resa.

Digital transformering innebär att använda digital teknik för att lösa verksamhetsproblem, som brukade lösas manuellt eller genom annan teknik. Många gånger kommer traditionella företag, med år av arv och tradition, till en punkt där digitalisering blir en nödvändighet för att fortsätta tillfredsställa sina kunder och förbli konkurrenskraftiga i en tidsålder av globaliseringen och med många digitalinriktade nykomlingar på marknaden. I allmänhet är detta startpunkten för en digital transformering: efter en webbplats, kommer behovet av att ansluta ERP-system upp till ytan. Önskan att kartlägga all produktinformation och alla datatillgångar med ett kraftfullt system för produktinformationshantering. Viljan att ta farväl av Excel-arken och den manuella importen av data till olika system. 

Vi hjälper organisationer med att designa arkitekturen för sin digitala organisation.

Våra huvudfokusområden

  • Strategiinriktning
  • Kapacitetsinventering & kravhantering
  • Agila organisationer & SCRUM
  • Teknikinriktning 
  • Dataarkitektur
  • Systeminförande och ändringshantering

 

Våra experter på Youwe ser tillbaka på åratal av erfarenhet, där man följt grossister, tillverkare, varumärken och återförsäljare på deras väg att bli helt digitala spelare med modern teknik. Och allt detta medan man respekterar deras arv, deras historia och deras sätt att arbeta

Är du redo för att förändra din verksamhet?

Vi lever nu i en värld, där den mest värdefulla resursen inte längre är olja, utan data. Ombyten sker! Våra experter är redo att hjälpa till!

Teknik

Kundfall

Ta en titt på våra framgångshistorier

Visa flera fall

Stolta samarbetspartners till