Ge liv åt din information

Vi berikar dina interaktioner med din publik med en kombination av teknik och kreativitet som hjälper dig att hålla kontrollen. Och kärnan i allt är dina data. För varje del av organisationen är data extremt viktiga.

Lär dig att använda dina data effektivare
data service small

Digitala upplevelser som är viktiga

En hållbar digital omvandling uppstår ur en väldefinierad strategi och en stark varumärkesidentitet, som står i samklang med dina kunder. Vi bygger vidare på värderingarna i ditt företag, utformar resan och sätter upp mätbara mål.

Låt oss hjälpa dig skapa din digitala framtid
digital transformation service

Grunderna

Vi inser att valet av värd utgör ryggraden i ditt online-företag. Prestanda, tillförlitlighet och tillgänglighet är avgörande för att skapa framgång på nätet.

Börja med grunderna
hosting service small

Digital marknadsföring

Maximerar du din online-räckvidd, ansluter du till rätt personer, och uppnår du den trafik som konverteras till försäljning? Vi hjälper dig att optimera ditt digitala avtryck, ökar konverteringsfrekvensen och gör dina köpare till ambassadörer.

Upptäck våra digital marknadsföringsmöjligheter
dotdigital logo white
marketing service small

Innehållshantering

Det är din närvaro på nätet, tonfallet och bredden i din kommunikation som skapar ditt anseende och driver din försäljning. Vi hjälper dig att skapa personliga upplevelser och tar hand om ditt innehåll i alla former av egna, intjänade och betalda medier, vilket lyfter din CMS-plattform till en högre nivå. Har du behov av en ny och godkänd plattform, såsom en digital upplevelseplattform (DXP)? Vi hjälper dig med det också.

Lås upp styrkan av innehåll
service content management small

E-handel

För att din försäljning ska lyckas behöver du rätt kombination av människor, processer och teknologi. Du behöver integrerade system som stöder hela arbetsflödet, från förberedande försäljning till lagerprocesser, betalningar och ännu längre. Vi hjälper dig att växa genom att skapa starka digitala strategier baserade på råa data, robust infrastruktur och stor tillgång av online-upplevelser för både B2B och B2C.

Starta din e-handelsresa här
ecommerce service small

Produktinformations- och masterdatahantering

Decentraliserade system och silobaserad information innebär stora utmaningar. Och när du hanterar en stor organisation eller en mångsidig produktportfölj kan en verksamhet helt och hållet stanna av. Med produktinformationshantering (PIM) och huvuddatahantering (MDM) hjälper vi dig att upprätthålla din information i ett brett spektrum av kanaler, skapa anslutningar och förbättra prestandan. Kom ihåg att dina data är kärnan i allt.

Data först, upplevelse sist
service PIM small

Data och upplysningar

Dagens företag behöver leverera snabbare, stå mer i samklang med sina kunder och sticka ut inom leverantörskedjan. Vi får detta att ske genom att bygga ett starkt, säkert datalandskap som förmedlar djupa insikter och ansluter dig till dina marknader. Detta garanterar noggranna prognoser, vilket hjälper dig att fatta bästa möjliga beslut.

Skapa ett starkt datalandskap
service data small

Låt oss bli din guide i den digitala djungeln

Om du vill få ett bättre fotfäste i den digitala världen måste du vägledas genom den digitala djungeln. Våra experter är redo att hjälpa till!

Kontakta oss
service contact small