Kontakt

Letar du efter svar på din digitala fråga? Låt oss hjälpa dig! Du kan kontakta en av våra digitala experter och de leder dig in i den digitala djungeln vi bor i.

+46 (0) 85 999 96 73

Vill du komma i kontakt direkt?

Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig med alla dina frågor om e-handel, formgivning, dina pågående projekt eller bemanning och allt annat i den digitala världen. 

Kontakta oss

Rotterdam

07:30 AM

Vasteland 110

Tower A 6th floor

3011 BP Rotterdam,

Tel. +31 10 4668638

Amsterdam

07:30 AM

Kabelweg 57

1st floor

1014BA Amsterdam

Tel. +31 20 3468500

Kiev

08:30 AM

7a Klovskiy descent

3d floor, office 47

01021 Kiev

Tel. +38 044 5905179

London

06:30 AM

The Leadenhall Building

122 Leadenhall St

EC3V 4QT London

Tel. +44 20 38268695

Helsinki

08:30 AM

Aleksanterinkatu 15b

00100 Helsinki

Tel. +35 87 53250961

Stockholm

07:30 AM

Medborgarplatsen 3

118 26 Stockholm

Tel. +46 (0) 8 59999673

Leeds

06:30 AM

Suite 5 Jason House Kerry Hill Horsforth

LS18 4JR Leeds

Tel. +44 (0) 113 320 55 26

Groningen

07:30 AM

Laan Corpus Den Hoorn 200

9728 JS Groningen

Tel. +31 50 579 9393

Indonesia

12:30 PM

Jl. Sharon Boulevard Raya,

Cipamokolan, Kec. Rancasari

40292 Kota Bandung

Tel. +622150996595

Shrewsbury

06:30 AM

29 High Street

SY1 1SQ Shrewsbury

Tel. +44 1743 292610